۶ مهر ۱۳۸۸

خورش الو اسفناج



اسفناج نیم کیلو الو 15 تا 10 عدد پیاز خرد شده 1 عدد متوسط گوشت 5 تا 6 تکه یک نفره

پیاز ها با گوشت و زردچوبه . نمک کمی تفت میدهیم تا رنگ گوشت عوض شود البته روی حرارت ملایم و قابلمه با در بسته بعد اسفتاج ها را خرد کرده و اضافه میکنیم با 2 لیوان سر خالی اب بعد از مدتی که گوشت پخت الو هارا اضافه کرده نمک را اندازه میکنیم و اجازه میدهیم نیم ساعتی خورشت جا بیافتد
نوش جان

عکس من قبل از جا افتادن خورشته ضمنا من چون الو ها رو له شده دوست دارم همراه با اسفناج ها همیشه اضافه میکنم

۲ نظر:

  1. سلام. خولبن. اینجا چه خوب و خوشمزه و مرتب ه. من عاشق اون نون سپهسالاری ه شدم. چه خوب که به من سر زدین و من رو بااینجا آشنا کردین. من هم لینکتون می کنم.

    پاسخحذف
  2. سلام وخسته نباشی با تبادل لینک http://maralbeta.blogspot.com/ طعم غذا موافقید شاد باشی

    پاسخحذف