۳ مهر ۱۳۸۸

شیرینی سپهسالاری



کره 3\4 پیمانه ارد 3 پیمانه(پ) تخم مرغ 2 ع پودر قند 1 و 1\8 پ ماست 1\2 پ شیر گرم 1\8 پ مایه خمیر 1ق چ(فاشق چای خوری) بکینگ پودر 1 ق چ نمک کمی شکر 1 ق چ پودر هل 1 ق چ

1_شیر گرم +مایه خمیر+1ق چ شکر ====> 10 دقیقه دمای اشپزخانه که کمی گرم باشد بگذارید تا عمل بیاد
2_کره نرم شده بیرون یخچال +پودر قند ====> 5 دقیقه با هم زن خوب مخلوط کنید تا سفید و نرم و سبک بشه
بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید بهد هر کدوم 1 دقیقه با هم زن خوب هم بزنید حتما تک تک اضافه کنید
بعد پودر هل +ماست +بکینگ پودر +نمک اضافه کنید
بعد مخلوط 1 را با مخیوط 2 قاطی کنیدتا خمیر سفتی بدست اید


به فاصله با قاشق یا ماسوره توس سینی فر که کاغذ روغنی داره بریزید روش زرده بمالید و اگه وسیله ای دارید که بشه باهاش نقش روی شیرینی زد نقش بزنید مثل چیزی برای نون برنجی یا ته استکان که گل داره من با ماسوره ریختم

فر 175 درجه طبقه بالای فر 15 تا 20 دقیقه تا روش کمی قهوی ای بشه

من دستور این شیرینی رو از سایت جام جم دیدم

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر